mandag 7. februar 2011

Bursdagen min i dag : )

Da var bursdagen min endelig kommet. Syns det er like koselig kvart år. Å få litt ekstra oppmerksomhet fra familie, venner og kjente. Hatt besøk av ei venninne med ei lita jente på 4 mnd. Spist litt kake i dag og. Blir rolig feiring i dag, bare oss tre her heime som skal kose oss.

Fått noen fine gaver så langt. Den flotte orkideen på bildet fikk eg av mor og søster av samboer. I tillegg fikk eg browniesform som lager 18 perfekte blowniesbiter. Den skal eg bruke neste gang eg lager brownies. Fant ei oppskrift tilfeldig på nett, og alle elsker den kaka. Akkurat passe konsistens og smelter på tunga..namnam..ellers har eg og samboer fått tre tallerker til alveserviset fra lillebror med familie..han har bursdag om tre uker, så vi får presang sammen..lurt : ) fått penger som eg brukte opp i byen i dag. Kjøpte tre middagstallerker i Alveserien fra Wik og Walsøe og to skåler fra Bruka design.

Syns disse skålene er kjempefine. Så veldig fornøyd med å ha blitt eier av to stykk. Var litt i tvil om hvilken farge eg skulle velge, men havnet på denne. Akkurat passe nøytral, men likevel veldig fin. Da kan eg kose meg med chips og dipp med stil.


Orkidee med to stilker. Syns denne blomsten er kjempefin. Har flere utgaver som holder på med blomstring nr to. Veldig stolt av meg sjøl når eg klarer å få de til å blomstre igjen. For kan vel ikkje akkurat skryte av så veldig grønne fingrer. Bare spørr svigerinna mi som driver blomsterbutikk i Kinsarvik. Ho holdt på å begynne å grine når eg kutta blomster med saks før barnedåpen ; ) Dei som skal bestille blomster i hardanger må støtte opp om blomsterbutikken i Kinsarvik.

No skal eg vente på at samboer kommer heim. Forhåpentligvis blir det ein gave på meg da og. Har ein liten anelse om ka d er : )

Ha ein fortsatt fin mandag folkens.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen;)
  Så koselig feiring du har hatt da ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. tusen takk for d : )

  veldig fornøyd med dagen : )

  klem

  SvarSlett
 3. wæææ! blitt bloggedame!? Gøy gøy.... Enda en blogg å følge med på... :) :)

  Klems Anette

  SvarSlett
 4. prøve noe nytt ja : )

  SvarSlett