I dag har eg leika skikkelig husmor, og prøvd meg på å lage ripsgele. Gjenstår å se om den noen gang blir skikkelig stiv, eller om det blir ripssaft i stedet.
Ser veldig godt ut, og tror det smaker bra sammen med kjøtt. Var iallfall planen min å bruke den sammen med kjøttretter til middag.
Ha en fin dag videre alle sammen!
Du er knallflinke,eg hadde vel ikkje laga noko eg og idag skulle eg plukka inn rips hos mormor og der var det noko eg ikkje såg nemlig brennesle så her er det alovera som gjelder i kveld!
SvarSlettNyt kvelden!
Klem fra Lillian
Utrolig flott blogg du har, som jeg følger videre med glede-la meg like gjerne til med en gang jeg! Ha ei fortreffelig helg og kos deg masse!!! :))
SvarSlettKlem, Anne <3
Så flink du er!:) vi fikk ikke en eneste rips på busken i år så blir kjøpesyltetøy på oss;)
SvarSlettklem