onsdag 12. desember 2012

12.12.12

Desemberdagene flyr, og her på vestlandet er det skikkelig julestemning med snø på bakkane. Ikkje så ofte det ligg snø her egentlig, men passer jo veldig bra no.
 
 
Trollhasselgreina mi har fått julestasen på. Lange istapper, glassengler og eit par gammelrosa kuler som er nye av året. Her skulle alle dei fine papirstjernene (som eg aldri rakk å lage) henge. Finner liksom aldri tid til å sette meg ned med sånne prosjekt. Mitt DIY juletre venter på å bli ferdiggjort. Må få malt siste strøket og skrudd det sammen.
 
I dag skal me på kontroll med lillesnuppa. Tenk at det allerede er 11 mnd siden ho kom til oss i turbofart. Tida etter har gått like fort.
 
Nyt dagen alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så kjekkt med all denne fine snøen,koseligt og gir julestemning og er så glad at eg ikkje må kjøre i denne snøen:)ein fine dag til deg og lykke til med kontrollen:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei høpp!

  Fløtekarameller er super lett,bare å hive seg ut i det....
  Lykke til med det og kontrollen.
  Syns ikke det er lenge siden du fikk henne:)

  Nyt dagen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Hei på deg :) Så fint det er med trollhassel, digger det :) og når den blir julepyntet, blir den desto finere :) Håper kontrollen gikk bra? er det ikke rart hvor fort de vokser til? Jeg håper dine adventsdager er gode. Sender deg en god klem med ønske om en fin ettermiddag og kveld :) klem klem

  SvarSlett