fredag 9. november 2012

A star is born

 
Det vil sei, ei bambusstjerne er født i dag. Inspirasjonen til stjernelaging kjem frå Elin med den superherlige bloggen Draumesidene. Her må du ta turen innom dersom du mot formodning ikkje har gjort det allerede. Ein flott heim, flotte bilder, masse inspirasjon og gode idear til ting ein kan lage. Stjerna mi er nok eit nybegynnarprosjekt. Hadde berre to bambuspinnar og gulltråd te rådighet i dag, men neste gong skal det bli vanlige greiner og streng. Eg har og ein plan om å snekre meg eit juletre. Må berre komme meg ut å kjøpe material først.

 
 
 
God helg alle sammen!
 
 

5 kommentarer:

 1. Kul stjerne ;)
  Har hatt planer om det samme, og å lage et lite "juletre" av drivved.
  Er masse drivved i elva i alle størrelser, men det har stoort sett vært masse vann i den i hele år. Når det endelig sank, rakk jeg ikke plukke før all drivveden igjen var under vann..... Finnes jo vanlige kvister i skogen og da men....... God helg til dere;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for så fin omtale! Eg synes stjerna di vart fin-fin eg :) Og no har du laga ei, så då er det veldig greit å fortsetje på fleire prosjekt!

  Ha ei fin helg!
  Klem,
  e :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin stjerne!
  Kjekt med litt små-pyssel :)

  Han Handymannen e kjekk å ha ja! Bare så sabla kjedelig at han alltid ska bruka så lang tid.. ;) eg sku jo helst ha gjort ting i går!! Hoho..

  Ha ein fine kveld!
  Klem frå
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Hei søte deg,
  nydelig stjerne!

  Ønsker deg en nydelig helg, takk for at du titter innom og legger igjen de søteste ord! Du er underbar!
  klem Maia

  SvarSlett
 5. Så nydelig stjerne,det har eg virkelig lyst å lage meg:))
  Fin kveld til deg!
  Klem klem

  SvarSlett