onsdag 25. januar 2012

Nye planter og

nye potter med stett.....

Etter et besøk i blomsterbutikken til svigerinna mi fikk tre søte primula og to kjempefine potter med stett bli med heim. Trengte litt farger på sjenken.

Den nye potta sammen med den fine kammerstaken eg bestillte på nett tidligere denne måneden. Var også innom den fine souvenirbutikken i Kinsarvik der mormor kjøpte bursdagspresang til meg. Fikk velge sjøl, og valget fallt på ei litt større lignende blomsterpotte fra Lene Bjerre og ei søt lilla skål med stett. bilder kommer etter bursdagen, for det måtte jo pakkes inn som gave. Om du har lyst å sjekke ut hva de har på denne fine butikken kan du sjekke facebook siden her . De sender varer om du finner noe du liker. Butikken ligger i forbindelse med Hardanger bestikk fabrikken og har utsalg med det du trenger av bestikk.


I kjøkkenvinduet ble det plass til en kvit primula i en gammel telysestake. Kan brukes til fleire ting. Hadde svibler her til jul.

Begge jentene var heime med pappa i dag, så mamma fikk lurt seg en tur innom frisøren og klippa luggen som hadde blitt altfor lang. Samt handla litt ekstra til huset og seg sjøl. Herlig start på dagen. No sover begge snuppene søtt, og mor har tid til litt blogging og lesing av ukeblad.

En super onsdag videre til alle som er innom!

4 kommentarer:

 1. Kjempesøte potter på stett og så deilig å få inn litt vår nå i form av blomster i fine farger.
  Gleder meg til å se bursdagsgaven din fra Lene Bjerre :))
  Takk for link ang LØV teen !!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Deilig å kunne ha litt egentid innimellom:)
  Go' kveld til deg.

  SvarSlett
 3. Så deilig med litt farger inn nå:)
  Primula er kjempefine ♥

  SvarSlett
 4. Så fine blomster du viser!
  Veldig koselig blogg du har!
  Ha en fin helg;)
  Klem

  SvarSlett