onsdag 14. september 2011

Ting begynner å skje

selv om det tar litt ekstra tid....En liten oppdatering av hvordan det går med alle prosjektene våre. Har jo den siste tiden stylet opp huset for salg og visning. No er det virkelig i gang, og d begynner å gå opp for meg at vi skal selge hus og flytte innen den neste måneden. Iallfall flytte, haster jo ikke sånn med salg. Men i dagens marked håper vi å selge etter første visning som blir førstkommende tirsdag. Håper mange dukker opp og viser interesse for det fine huset vårt. 

Når det gjelder husbyggingen har det vært mye fram og tilbake siden vi begynte planleggingen. Men nå har kommunene gitt oss rammeløyve for å sette opp huset på tomta. Huset er ferdigtegnet og kommer til å se slik ut når det er ferdig.
Vi er kjempefornøyd med arkitektens arbeid, og det har blitt drømmehuset vårt etter litt endringer på veien. Et siste hinder nå før vi får byggesøknaden godkjent er å utbedre en utkjøring på riksveien etter veivesenets regler og krav. Det gjenstår nå å bli enige om hvem som skal betale hva og hvordan dette skal løses. Folk i kommunen jobber med denne saken.

Vi har sendt søknad om igangsetting av terreng- og gravearbeid, og har avtalt med de som skal skyte ut tomta og lage veitilkomst opp til tomta. De skal begynne arbeidet no om ikke så lenge. Kontaktpersonen vår på kommunen er en dyktig fyr som jobber for at dette skal bli så enkelt og greit som mulig for oss. Han kan vi ringe når det måtte passe, og han har jobbet overtid for å klargjøre søknader osv som skulle viderebehandles av andre. All vår takk til denne mannen.

I går ble anbudspapiret sendt til de ulike snekkerfirmaene der vi skal bygge. De har en frist på 2 mnd for å gi oss en pris på jobben. Selv om det ikke går så fort, så skjer det iallfall noe framover no og vi er snart igang.

I dag er det en skikkelig innedag i Trondheim. Det regner og er skikkelig surt ute. Da ble det tid til et lite blogginnlegg herfra.

Ønssker dere alle en finfin dag videre. Kos dere.
 

3 kommentarer:

 1. Så fint huset blir..... et skikkelig drømmehus ja:) Kunne gjerne tenkt meg å bygge hus selv for å fa det akkurat slik jeg ønsker (akkurat det er jeg redd blir veeeldig dyrt...hehe), men vi har nok bestemt oss for å bli her vi er.
  Barna er tross alt blirr 13 og ti og om ikke lenge er vi ved det punktet at de flytter ut. Da blir det vi har mer enn stort nok:)
  Tenker det blir litt oppussing og endringer her etterhvert jeg:)
  Masse lykke til med salget - håper det går unna i en fei og at dere får det dere forventer:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så spennende tid framover :))
  Skal følge med :)
  Klemmer fra hjertefruen

  SvarSlett
 3. Hei!

  Det er gøy å følge med på hva som skjer hos deg! Det nye huset deres er utrolig fint!! Lykke til med salget, flott stylet forresten!!

  Klem fra Sigrid :)

  SvarSlett