tirsdag 27. september 2011

Husmorhappy????

det store spørsmålet....

Fikk dette fine hjertet til bursdagen min av ei venninne som har blitt bitt av sybasillen. Sitter og lurer på hva som skal til for at man lever opp til husmorhappy begrepet. Synes av og til det er litt vanskelig å skulle være happy hele tiden her hjemme. Spesielt no i disse hormonelle gravidetidene med ei snuppe på 15 mnd som krever en god del. Planlegging og forbereding av salg og flytting herfra. Planlegging og forbereding til husbygging. Og litt planlegging for tiden i det midlertidige huset. Kan bli litt mye for denne husmora iallfall. Men samtidig er det jo helt supert å være mamma til verdens skjønneste lille tulle, som sjarmerer alle hun kommer i kontakt med. Og det er kjempespennende med flytting nærmere familien min og husbyggingen som står for tur. Så alt i alt skal eg prøve å være litt mer husmorhappy framover!!

Hva vil det si å være husmorhappy for dere???

Denne søte lille fuglen var også med i gaven.

Tror eg no har bestemt meg for å gå til anskaffelse av en symaskin eg og. Er jo så masse fint man kan lage. Finner stadig mange ideer på alle de fine bloggene eg er innom. Ja, symaskin må det bli.

I dag får vi besøk av mormora mi på snart 90. Ho kommer med bussen. Har noen spreke oldeforeldre til snuppa mi.

Ha en superfin og husmorhappy tirsdag folkens!!!!

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fine ting! Husmorhappy er vel kanskje til parodisk. At man skal være glad for å være hjemme å være husmor. Selv liker jeg ikke å bli kalt "flink husmor" av mannen min.. Nei, her skal det være likestilling - i hvert fall nesten.. ;)

    Klem fra Sigrid :)

    SvarSlett
  2. Så fint! :) Jeg er ganske husmorhappy for tiden, syr som bare det! :) Kjøp deg symaskin ja, det er så gøy:D Artig å se innom bloggen din igjen, lenge siden jeg var innom sist!

    SvarSlett