onsdag 7. september 2011

Huset vårt er klart

for salg......

Da har vi kommet så langt at vi har bestemt oss for hvilken megler som skal selge huset vårt. Etter en intens utvelgelsesprosess med ikke mindre enn seks ivrige meglere på to dager, falt valget på en meget hyggelig megler hos Nylander. Siden prisen de skulle ha lå sånn omtrent på samme nivå, ble det meglers personlighet og framtoning som utgjorde de store forskjellene. Noen meglere valgte å sette andre meglerhus i et dårlig lys for å fremheve seg selv. Disse meglerne ble utelukket. Det samme ble de usikre og de som skrøt noe voldsomt av seg selv og sine evner. Jeg håper og tror vi tok det rette valget.

 
Da kommer det noen bilder fra huset like etter at fotografen har vært her for å ta bilder til prospektet. Jeg har brukt meg selv som stylist, og har tenkt på alle råd som finnes for å style boligen for salg tror jeg. Her er det mange ting som er pakket bort i esker i disse dager. Skal få komme fram igjen når vi har kommet oss inn i det midlertidige huset vårt i oktober.

Detaljbilde fra stuebordet.


Detaljbilder fra kjøkkenet.

Nye håndklær på badet. Stellebordet er byttet ut med det opprinnelige skapet som hører til innredningen.

Gangen vår er endelig ferdig oppusset. Vi får nyte den siste måneden vi bor her.

Sist men ikke minst har vi endelig fått tilbake et ryddig og praktisk gjesterom. Dette har vært brukt som lager i det siste, og har absolutt ikke sett så bra ut.

Nye orkideer har flyttet inn i vinduskarmen.

Det positive med å ordne boligen for salg, må jo være at det nå er lov å kjøpe nye ting for å freshe opp huset. Disse tingene er selvsagt også kjøpt med tanke på et videre liv i neste hus. Litt nye puter, nye telysestaker, nye planter og noen nye håndklær har kommet i hus den siste uken.

No håper vi mange faller for huset vårt og kommer på visning. Og at noen finner det så perfekt at de gir en veldig bra pris for det. Det skal bli godt det.

Håper alle sammen har det bra. Blitt en lang pause herfra igjen, men det skal som sagt komme seg.

Ha en fin onsdagskveld folkens.

1 kommentar:

  1. Ønsker dere masse lykke til med salg, og håper dere vil trives når ny-huset står klart.
    Flotte bilder! Er nok mange som kommer til å falle for den leiligheten ja :o)
    Ønsker deg og dine en riktig god helg,
    Laila

    SvarSlett