fredag 18. februar 2011

Dart :)


Må jo nesten forklare litt ang dartpilene i headeren. Min interesse for dart starta da eg begynte å jobbe i et bofellesskap i Trondheim. Der var det ein gjeng som møttes for å kaste ståldart ute på pub. Vi holdt på med det ei stund, før vi startet et lag i ligaen for elektronisk dart. Det vil si dartpiler med plastikktupp og maskiner som er elektroniske og regner og ordner alt.



Eg har vært med i EM to ganger. Den første gangen i Spania. På ein kjempefin plass  litt utenfor Barcelona. Var like masse sydenferie som dart. Bildet over er fra EM i Portugal. På Algarvekysten. Begge gangene hadde vi ei uke ekstra ferie i tillegg til mesterskapet. EM i dart er ikkje kun for de som er veldig gode,man kan stille om man er amatør også. Bare sånn at det var sagt. Eg kommer nok i siste kategorien.Fikk ein 6/8 plass som beste plassering, og er egentlig veldig fornøyd med det.

Dart er jo ein typisk pubsport. Så vi spiller kamper på mange ulike puber i Trondheim. Laget mitt heiter Lena`s Angels og eg har vært kaptein på laget. Men no har eg fødselsperm fra det og. Passer ikkje sammen med baby, amming og mammaliv generelt. Men Lilja har vært med på to turneringer da, på dagtid. Må få det inn med morsmelka.

Ha ein fin dag folkens : )

1 kommentar: