søndag 30. januar 2011

Amatørblogger holder på å entre en ny verden

Etter å ha lest mange blogger i det siste, så fant eg ut at det var på tide å lage en egen blogg. Å være i permisjon med ei lita ei på sju og ein halv mnd og ein samboer som reiser en del i jobben, gir mange lange kvelder foran data og tv. Da kan d jo bli morsomt å skrive ned litt funderinger sjøl, innimellom lesing av andre sine blogger. Kommer vel til å omhandle alt mellom himmel og jord. Familie, huset vi bur i no, kommende byggeprosjekt i Hardanger, interiør, dartspilling, shopping og andre ting som roterer rundt oppi hodet mitt : )

Da var helga allerede over. Lite som har skjedd i heimen her denne helga. Været har ikkje akkurat vist seg fra si beste side heller, så har vært greit å være inne. Liten tur på besøk til tante i ettermiddag. Blir kun korte besøk fra vår side, siden Lilja skal sove med jevne mellomrom. Men det var koselig den korte tia vi var der.

Så var det dagens store høydepunkt, legging av snuppa. Ho som var blitt såååå flink til å legge seg, har no etter juleferien blitt såååå lite flink til å legge seg.Skal fortelle bamsene sine om alt ho har opplevd i løpet av dagen, plukke ut smokken..fortelle litt meir til bamsene, le, grine, inn med smokken, prate, grine, inn med smokken, prate, le. smokk ut, grine,smokk inn, prate, le, smokk ut osv.....Og sånn har vi det gående ei lang stund. Snakka med ei venninne om dette, og vi fant ut at disse periodene med små unger kunne sammenlignes med å spille stigespill. Går i veldig fint driv framover, så "havne vi på feil stige" og rykker fem plasser tilbake. Så vi må vel bare prøve igjen. Og prøve å leite fram litt extra tålmodighet. Den e av og til litt oppbrukt kjenne eg. Håper på ei rolig natt fra både Lilja og fra Olav som e blitt forkjøla.

Skal prøve å få inn litt fleir bilder og diverserier på bloggen, men må lese meg litt opp på dette først ; ) er jo som sagt veeeeldig amatør enda.

God natt folkens. Måtte alle få ei fortryllende natt : )

1 kommentar: