lørdag 1. juni 2013

Ønsker juni velkommen

 
Ønsker juni velkommen med blomstrende morellgreiner i favorittvasen. Det blomstrer i Hardanger. Både morell, plomme og epletre står i blomst her no. Håper denne måneden vil fortsette like bra som mai måned. Med strålende sol og varmt vær.
 
Håper også at vi denne måneden gjør store framskritt i huset. No holder Olav på å mure opp såle til platting og bod på baksiden av huset. Om ei uke kommer det gravemaskin som skal gjøre ferdig arbeidet rundt huset. Snekkerne skal plate baderommene og vaskerom. Murer holder på å mure opp peisinnsats og vednisje no i helga. Godt å se at det går framover, og at innfyttingsdagen kommer litt nærmere. Ser den laaangt der framme. Og gjett om eg gleder meg!!
 
Fin 1.mai folkens!

3 kommentarer:

 1. Så fint! Vi har plantet morelltrær for aller første gang, de har knytt seg og det blir spennende å følge med utover sommeren :)

  SvarSlett
 2. Hardanger må være norges nydeligste plass om våren :) Kjekt med framskritt i byggingen, plutselig står du der med alle flytteeskene og er klar til å innta det dere har jobbet med så lenge :)

  SvarSlett
 3. Hardanger er ho så nydelig plass og kan tenke meg det er flott med all blomstringa rundt❤
  Håper det går fort så dere snart kan flytte inn!
  Fine søndag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett