fredag 15. februar 2013

Byggeleder Lenapena

Eg har no tatt over rollen som byggeleder, siden bygmesteren kun skulle gjere huset ferdig utvendig. Så no er det berre å halde styr på snekker, elektriker, rørlegger og murer. Alle har vært innom den siste veka. I tillegg har eg no bestilt alt av fliser, peisinnsats, vedovn til utleigeleiligheten, tapet til fondvegg, etterspurt pris på kvitevarepakke osv osv...
 
 
Det er ikkje berre berre å halde styr på alle som skal gjere noke i huset, men til no har det heldigvis gått knirkefritt. Litt ventetid, men ikkje meir enn forventa. I dag starter mureren med å støype tre bad, vaskerom og to ganger.
 
 
 Her er ungene fortsatt sjuke, men håper det snart slepper taket. I måro skal eg til Rosendal og hente ei skuvseng eg har kjøpt brukt til lillesnuppa. Begge snuppene skal få gamle skuvsenger på rommene sine i nyhuset. Syns det er så fint. Mamma har ei me skal få, så var eg så heldig å få tak i ei til via ein annonse på ei kjøp og salg side på facebook.
 
God helg alle sammen!
 


5 kommentarer:

 1. Lykke til som byggeleder, du går en spennende og sikkert frustrerende tid i møte... Av erfaring er rørleggerne værst - de kommer ikke da de lover, de mangler alltid deler og må derfor reise igjen etter kort tid og de kommer ALDRI tilbake for å bytte ut midlertidige løsninger... Blir spennende å følge de framover.
  Genialt med disse kjøp/salg sidene på face, jeg var så heldig å få tre skatter gratis på søndag- takket være en slik side.
  God helg og kos deg.
  Gryteklutene har kommet og de er helt smashing:)
  Mona

  SvarSlett
 2. Så klart du må innom Stemning viss du skal til Rosendal imåro!! Siste dagen med salget ;-) Eg kan og anbefale ein ny butikk, "Fristelsar". der bør du kjøpe vafle med spekeskinka...nam nam! Og så vil eg jo anbefala butikken eg jobbar på ( har fri imåro, ellers ville eg gjerne helst på deg!) Fredheim Blomster.

  God tur og køyr forsiktig!

  klem frå Solveig

  SvarSlett
 3. Det høres ut som litt av en jobb - lykke til :)
  Blir moro å følge med etterhvert som ting går fremover!
  Ha en flott helg :)
  Ingrid

  SvarSlett
 4. HAr vert gjennom det der selv. Jammen litt av en jobb. Du er god. Lykke til videre i prosessen. Ha en fin helg videre :)

  SvarSlett
 5. Litt av en jobb! Men så kjekt å få pusset opp nytt. Det fatet som vises på bildene mine tror jeg du skal lete etter hos gammelt og brukt eller antikviteter! Jeg var så heldig å arve dette! Det er et gammelt tinnfat.. Takk for fin kommentar inne hos meg ❤ -klem Kjersti-

  SvarSlett