tirsdag 2. oktober 2012

Tett tak, og vinduer på plass

 
Det skjer ting på huset kvar dag. No har snekkarane fått på plass vinduene. Her er bilder underveis. Soverom til venstre, bad i midten og kjøkkenvindu til høgre. Me har valgt vinduer i gammaldags stil, men som toppsvingvindu, og ikkje sidehengsla slik det ofte er på eldre hus.

 
Dei to vinduene til venstre i 1. etg er på kjøkkenet, mens verandadøra på stova skal inn i den siste åpningen og vinduet til høgre er i stovevindu. Nede blir det utleigeleilighet.

 
Bilde frå sofakroken i stova.

 
Bilde frå kjøkkenet. Spisebordet skal stå foran vinduet til venstre i bildet. Blir skikkelig fin utsikt over fjord og fjell.

 
Bilde frå stova med utgang til veranda på framsida.
 
Huset har no tett tak, og alle vinduene er snart på plass. Blei ein feil, så alle vinduene og dørene måtte ut igjen i 1 etg, og flyttast 5 cm opp. På grunn av ein feil då dei prekappa materialen. Hadde ikkje tatt med i beregningen at vi skal ha lydplater og varme i golvet. For å få vinduene og dørene på samme høgde, måtte det gjerast ein liten ekstra jobb.
 
Gleder meg sånn til å kunne blogge fra det nye huset. Blir lite spennende interiørting å blogge om no i denne byggeprosessen.
 
Håper alle har ein kjempefin tirsdag.
 

1 kommentar:

 1. Så spennende med nytt hus :)
  Vi har faktiskt byggd hus tre ganger. Men det siste huset var jammen tungt og gjøre ferdig, så her blir vi nok boende.
  Lykke til vidre med husbyggingen :)
  Ha en fin onsdag
  Klem

  SvarSlett