søndag 14. oktober 2012

Fin søndag


 
Siden eg aldri kom meg innom bloggen i går, blir det ein liten tur innom no for å ønske alle ein fin søndag. I går var me på vedaskog heile dagen. Sammen med foreldrene mine og lillebror med dei to eldste gutane hans. Me kløyvde og hadde ved i sekk. Ungane koste seg oppi skogen. Mamma stillte med vafler og kakao. Herlig med masse frisk luft.
 
Kvelden blei brukt til å øve på hekling. Har aldri lært meg å hekle før, men har lyst til å lære meg å lage hekleblomster til å pynte f eks strikkeluene eg lager. Etter eit par videoer på youtube og ein del banning og klaging klarte eg å lage noke som iallfall ligna på ein blomst...Kan heilt klart forbedres og hadde nok ikkje bestått ein knallhard heklekonkurranse.....berre å øve videre.
 
Men ha ein fin søndag godt folk. Med eller uten heklenål !

2 kommentarer:

  1. Ein fine søndag til deg og:)hekling er kjekkt når ein får det til,lenge siden eg har hekla egentlig,Det er så masse fint ein kan få laga :)

    SvarSlett
  2. Kjekt å komme seg ut i skauen med familien:) Hekling har jeg også lyst å lære, men det får bli en annen dag. Øvelse gjør mester og snart hekler du i søvne;)
    Ha en fin dag!
    klem

    SvarSlett