tirsdag 24. april 2012

Rydder til dåp


Her går det i rydding i alle ledige stunder. Må prøve å få huset sånn nogenlunde til det kommer dåpsgjester til helga. Men litt rot må dei berre tåle. Umulig å holde orden på alle leikene til storesnuppa på så liten plass. Er nærmeste slekta til mannen som kommer og skal overnatte her. Slekta mi skal sove hos mamma og pappa. Greit å få unna litt oppgaver før det blir altfor nærme helg. Da skal vi jo lage mat, dessert og kaker.Ellers er gravemaskinmannen tilbake etter sjukdom, og er i full gang med å skyte dei siste salvene på tomta. Veldig godt å sjå aktivitet der oppe. Såg litt mørkt ut når han var vekke i to veker. Men planen er oppstart for snekkerene den 16.juli. Det skal bli så godt å sjå at huset begynner å ta form.

Finfin tirsdag til deg!
4 kommentarer:

 1. Ja då har du masse på programmet :) Masse lykke til med dåp!

  Fin tysdag til deg og :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg, LenaPena :) Lykke til med dåp i helga! Oj, oj - du har nok å henga fingrane i då ja - og med to slike små snupper hengande i skjørta så tar ting litt ekstra tid... Eg gleder meg sjølvsagt ein heile haug til Ølen treffet, men kontoen min grøsser og visakortet hyler av skrekk... Antagelig min betre halvdel også ;-)

  Klem EliPeli

  SvarSlett
 3. Lykke til med dåp, å ja det er jo en del som skal gjøres. vi hadde dåp i februar og flere som skulle overnatte. Blir liksom litt ekstra da med en gang.
  Lykke til med dåpsforberedelsene

  Klem

  SvarSlett
 4. Masse lykke til med dåp,
  og nå er jeg spent på om "joggeturen" din ned i kjelleren ga resultater?

  Klem Karianne

  SvarSlett