lørdag 3. mars 2012

Fin lørdag


No blomstrer snøklokkene utenfor kjøkkenvinduet vårt. Sola skinner, fuglene kvitrer og det er igjen håp om at våren snart kommer for fullt.


Utsikt fra huset. Utsikt mot Folgefonna. Nydelig her når sola skinner og landskapet speiler seg i fjorden. Fortsatt veldig glad for at vi bestemte oss for å flytte heim til heimplassen min. Koser meg masse her og stortrives. Neste uke kommer det muligens gravemaskin og starter opp med vei og tomtarbeid. Skal bli godt å komme i gang med bygging av drømmehuset vårt no.

Bildene er tatt av veninna mi som var på besøk. Litt bedre kamera der i gården, men vi har fått oss speilreflekskamera no. Bare ikke kommet så langt at vi har pakket det ut enda. Ting tar tid.

Fin lørdag til dere alle.
2 kommentarer:

 1. Eg VIL ha slike i hagen min og ;))) Dei er so fine!

  Vil ha mange slike dagar!

  Fortsatt god helg du fine :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Nææ så fine bilder da..... he he, bare å lade kameraet, og henge det på magen, så blir det vips knips massevis av bilder..... Har ikke tatt noen flere her... Tilbrakt 1,5 time hos veterinær idag, Mira klarte å skade seg igjen.... Ikke mye bra nei....Så utsiktene for henne blir kanhende de evige jaktmarker om det ikke går seg til....
  Har fyllt huset med vår her, fikk inspirasjon etter turen hos deg, primula, påskeliljer og tulipaner hjelper på vårstemningen når det er snø i lufta det ene øyeblikket, og 15 - 17 grader i det neste......

  SvarSlett