mandag 6. februar 2012

Mandagsshopping

hos Hardanger Souvenirs....

Alle interiørvarer med 30 % rabatt på grunn av ombygging i butikken. Husk at de sender varer om du finner noe du liker der. Facebooksiden finner du her Da måtte eg bare innom en tur etter 4 ukers kontrollen til lillesnuppa. De har så masse fint, men eg måtte bare bremse litt på kjøpene siden det er pakker på vei til meg fra både lunehjem og hviit. Men noen ting fikk bli med heim i dag og.

Denne fine ramma her fallt eg heilt for, så den fikk bli med oss heim i dag.

Sammen med denne ramma her, som passer supert til bilde av storesnuppa og lillesnuppa i hver sitt hjerte. Og sammen på bildet i midten. Det må jo bare bli fint.

Siste tingene som fikk bli med heim i dag var disse herlige lysestakene som eg har sikla på tidligere. Passa jo perfekt at det var på salg no.

Det var dagens kjøp av viktige ting til heimen. Vi var ellers på 4 ukers kontroll med lillesnuppa. Ho vokser bra og har gått opp 480 gram de siste to ukene. Her er det fløtelevering ved hver mating.

No skal eg nyte roen mens begge sover, og strikke litt på ei lue eg har begynt på. Ønsker alle ein kjempefin mandag og ei flott uke videre. Her gledes det til bursdagen min i morgen. Eg simpelten elsker å ha bursdag!

Vi snakkes!

3 kommentarer:

 1. Så fine ting du har shoppet deg ♥
  Er så kjekt med noe nytt innimellom:)
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. Så fine ting! Er alltid kjekt med salg:)
  klem

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Så fine ting du har fått kjøpt deg:)
  Alt var bare nydelig!
  Gratulerer så mye med dagen idag! Håper du har hatt en strålende dag;)
  Nyt kvelden videre!
  Klem

  SvarSlett