onsdag 22. februar 2012

Kjøkkeninspirasjon

til drømmehuset....

Det er jo heilt klart på tide å finne ut litt om hvordan vi skal ha det i drømmehuset vårt. Men det er absolutt ikkje enkelt å skulle velge hvordan man skal ha det. Må jo velge noe som man vil like i maaaange år før det skal byttes ut. men er stadig inne på nettet og prøver å bestemme meg for stil og farger. Her kommer noen av kjøkkeninnredningene eg har sett på.

(bildet lånt fra Kvanum sine sider)

Dette kjøkkenet kommer fra Kvanum. Likte godt benken under vinduet her. Vi kommer nok til å velge en sånn løsning på den ene veggen der vinduene er lavere enn benkehøyde. En kombinasjon av oppbevaringsplass og koselig sitteplass på kjøkkenet. men har sjekket litt ut om priser på kjøkken fra Kvanum, og dette blir nok bare inspirasjon. Har skjønt at det er veldig dyrt. Men løsningene kan jo videreføres til en annen kjøkkenleverandør.

(Bilde lånt fra Sigdal kjøkken sine sider)

(Bilde lånt fra Norema sine sider)

De er jo ganske like i stilen, men fra ulike produsenter. Vi velger nok et lyst kjøkken, og supplerer med en mørkere farge på flisene over benken. Har tenkt litt på en gråfarge. Vi får frittstående kjøkkenøy med koketopp, og ellers innredning på to vegger. Plass til stort spisebord ved et stort vindu med fjordutsikt. Min favoritt så langt er kjøkkenet fra Kvanum.

Sannsynligheten for at viender opp med et Ikeakjøkken er vel ganske stor. Får se på pengepungen når den tid kommer. Men greit å ha inspirasjon med tanke på løsninger og finish på kjøkkenet.

I dag har vi vært på kontroll med lillesnuppa. Ho vokser fint både i lengden og bredden. 4775 gram og 54 cm i dag på 6 ukers kontrollen. Himmel og hav som tia flyr. Plutselig må vi planlegge dåp igjen.

Ønsker alle som er innom en kjempefin onsdag videre. Kos dere!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Mange nyyyydelige kjøkken :) Hår såå lyst til å pusse opp kjøkkenet :)

  Gøy du vil være med på give away hos meg- lykke til!!

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Ååå, eg har lyst på eit STORT kjøkken!! Heldige deg som er i prosessen!! Men det er nok masse jobb og planlegging og det som høyrer med :) Men litt sjalu ja ;))

  God helg :)

  Klem Anita

  SvarSlett