fredag 8. april 2011

Fasaden på drømmehuset

og litt oppdateringer på hvor langt vi har kommet....


Sånn blir huset vårt sjående ut. Eineste endringen fra bildet her blir verandaen. Rekkverket blir litt annerledes, for å stå i stil med den gamle stilen på huset. De to vinduene til venstre i 1. etg er kjøkken. Kjøkkenet blir 25 kvm, med kjøkkenøy og spiseplass foran vinduet med utsikt over fjord og fjell. Verandadøra og vinduet til høyre er i stua. Ellers blir det bad, vaskerom og et soverom i denne etasjen.

I kjelleren blir det etterhvert en utleieleilighet på 66 kvm. Resten av kjelleren disponerer vi sjøl som bodplass.

På loftet blir det fire soverom. Loftsstue med utgang til takoverbygd veranda. Gleder meg kjempemasse til å begynne byggeprosessen. Er klar som et egg.

I perioden vi bygger skal vi bo i samme hus som bestefaren min. Der får vi eget kjøkken, egen stue og soverom på loftet. det eneste vi deler er inngang og bad. Greit å ha en sånn mulighet.

Arkitekten er ferdig med tegningene. Og no venter vi på beskrivelser av bygget som vi skal sende med anbudspapirene. I helga no skal vi sjå på golv og veggløsninger. Skal bestemme oss for mest mulig før vi sender prosjektet ut på anbud.

Det er ei spennende tid som venter oss framover.

Ha ein super fredag alle sammen.


5 kommentarer:

 1. Så deilig å kunne få det akkurat som en vil!! Kunne tenkt meg å bygge selv, men trives så godt i nabolaget og ungene er ikke villige til å flytte - så da bor vi der da:)

  Lykke til med byggingen - ser ut til å bli kjempebra!
  HA EN DEILIG FREDAG!!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar inne hos meg :) Så flott hus dere skal bygge dere, en spennende tid fremover :) Ønsker deg en flott dag videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. oi oi oi oi for et vakkert hus !!!!! :)))
  Skjønner du gleder deg, det var kjempe fint og stort! Nå kan dere få maaange barn hihi
  Ha en fin helg
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei Lena!!!

  Så fint hus,moro når en kan være med å bestemme selv hvordan en ønsker å ha det.

  Ja den grønn fargen er rå lekker,jeg fikk koden inne på bloggen til Livs lyst.Tror ikke naboen har malt noe i den enda,men kan hende hun får like dilla som meg når hun ser den i virkeligheten:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Så flott det blir!! Morro med husbygging :)
  Nå er det over 10 år siden me bygget vårt, tiden flyg!!

  God helg♥

  Klem ANita

  SvarSlett