fredag 4. mars 2011

Fredag

og endelig helg igjen.......


Så godt det er når fredagen kommer. Og eg veit at kjæresten skal være heime i helga. Han reiser en del i jobben, så det er godt å slippe å være gressenkefrøken denne helga og. Setter enda meir pris på helger sammen etter at lillesnuppa kom til verden. Ei helg uten planer foreløbig. Men det blir vel ein tur på gjenbrukssentralen for å kikke etter ein kommode til hytta. Trenger litt meir oppbevaring der oppe. Og kanskje de har noe anna fint der og som ønsker å bli med meg heim.


Den søte hvite perleblomsten kom egentlig heim som et lykkelig par med ei potte fra Ib Laursen,men det blei et kort forhold. Fant ut at den blei enda finere i denne gamle tekoppen som eg har hatt i mange år. Eit lite komplisert brudd, og Ib Laursen potta møter nok veldig snart "den rette".

God helg alle sammen. Kos dere.

3 kommentarer:

 1. Ha en kjempe fin helg og kos deg masse med familien din :))
  Klemmer
  PS: Jeg og digger mest når mannen er hjemme, er ikke så gøy når de reiser mye:(

  SvarSlett
 2. Hei hei:)

  Så gode ord du har lagt igjen til meg:) Blir jeg superglad for:)
  Fikk ett lite støkk her da jeg så at tulla deres heter Lilja..hehe...det heter jenta vår også, og jeg har ikke hørt noen andre som heter det. Sjekka det og det er visst rundt 120 som heter det i hele Norge. Jenta vår heter Lilja-Aurora da, og det er det ingen flere som heter tror jeg;)

  Nyt helga:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Alltid godt når mannen er hjemme etter mye reising :) Gjenbruken er en fin butikk, ofte mange flotte skatter til en billig penge.
  God helg til deg og dine :)

  SvarSlett